Frank Pieplenbosch band

De Frank Pieplenbosch Band is een langlopend project van de muzikale vrienden Hans, Tjerk, Gerald en Frank, speciaal voor het Dorenfest aangevuld met gitarist Michel van Hulst. Allen gezegend met een ton aan podiumervaring, met ieder zo zijn vaste muzikale verplichtingen in verschillende bands, maken ze voor de FPB graag tijd vrij. Onder het mom: "paar keer oefenen en dan speule!" heeft de FPB een uurtje van leuke en verrassende liedjes in elkaar gedraaid. En tja, Frank speelt als geboren en getogen Doorwerthenaar een thuiswedstrijd, dus dat gaat helemaal goed komen! Tot op het Dorenfest!!

Cassandra Onck

 A: Wetenschapper, B:  Zangeres of C: Schrijver? 

Als het aan Cassandra Onck ligt is het antwoord altijd D: al het bovenstaande.

Dit nieuwsgierigste meisje uit de klas ontdekte al vroeg dat je de belangrijkste dingen in het leven leert door ze te doen. Nu zingt ze over de vragen die we op school niet stellen en belichaamt de verbinding tussen kunst en wetenschap. Haar scherpe Nederlandstalige teksten een liefdevol wapen tegen vastgeroeste kaders.

Meesterwerk

Zoals een grootmeester met zijn penselen zijn doeken opsiert, kleurt Meesterwerk jouw feest of evenement.

Meesterwerk, gedragen door 7 enthousiaste muzikanten, is begonnen als schoolband. Als ouders van de kinderen van onze basisschool vonden we dat het eindfeest op school wel wat swingender kon. Dit bleek een groot succes en we besloten door te gaan als allround band voor feesten en partijen.

Reflexion

Reflexion brengt hoogtepunten uit de popgeschiedenis tot leven!
De formatie speelt de grootste hits en een enkel vergeten juweeltje uit de jaren 60, 70 en 80. Kenmerkend voor de band is het brede repertoire met o.a. nummers van Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Everley Brothers, Joe Cocker, Janis Joplin, Roy Orbison en Golden Earring etc.

MareenMusic

Pianist Jaap Schoenmakers (een echte virtuoos) en zangeres Mareen Medema (warme en heldere sound) vormen al zo'n 12,5 jaar een duo. Beiden zijn al geruime tijd professioneel actief op muzikaal gebied.

Heerlijke Easylistening & Jazz en een vleugje Pop met een eigen twist. Mooi repertoire van bekende en minder bekende liedjes. Denk aan Nina Simone, Norah Jones, Stevie Wonder, Eva Cassidy en Gare Du Nord.

Classified In Formation

Wij zijn Classified in Formation. Een allround rockband met uitstapjes naar country-rock en blues. Het plezier en de lol van muziek maken spat eraf. Hans speelt op de toetsen en achtergrondzang, Michael is de zanger, Alex is de gitarist. Ton, de bassist en Eric, de drummer, zij vormen de ritme sectie. Met veel passie spelen wij ons repertoire en het dak gaat eraf. Alle leden van de band hebben veel ervaring en hebben hun sporen in de muziek verdiend. In zijn huidige vorm is de band nog niet zo heel lang samen en met veel inzet en passie zijn wij ons repertoire aan het opbouwen. Voor een enthousiaste muzikale ervaring moet u bij Classified in Formation zijn.

DJ JESSE PIEPLENBOSCH & FRIENDS

Lekkere plaatjes van Jesse Pieplenbosch en zijn friends kan natuurlijk niet missen op het Dorenfest.