Een festival in Doorwerth; het DorenFest

Op 1 oktober zullen vanaf 14.00 uur wel 30 kramen centraal in het dorp zich vullen met leden van en informatie over verschillende verenigingen uit en rond Doorwerth. Dat wil niemand missen tijdens een gratis festival; het DorenFest.

Tijdens deze verenigingenmarkt zullen inwoners van Doorwerth en Heveadorp en andere belangstellenden kennis kunnen nemen van wat er in hun dorpen allemaal te doen is.

En om de markt aantrekkelijk te maken, wordt er een festival omheen gehouden. Een festival met twee podia, één voor bands en één voor Dj's. Deze artiesten komen zoveel mogelijk uit of rond Doorwerth. 

En als dat nog niet genoeg is; twee springkussens voor de jongste inwoners, een hoogwerker van de Doorwerthse brandweer voor de wat oudere jeugd.

En dat alles wordt afgewisseld met demonstraties van verschillende verenigingen. Ook wordt voor het inwendige van de mens goed gezorgd met warme (uit Ons Middelpunt) en koude dranken, snacks en maaltijden uit drank- en foodtrucks.

Het festijn zal worden geopend door Burgemeester Agnes Schaap.

Het DorenFest is gratis toegankelijk en financieel mogelijk gemaakt door vele sponsors.

Het is een festival vóór en dóór de inwoners van Doorwerth en Heveadorp en andere belangstellenden en bij gebleken succes wordt het jaarlijks herhaald.

Het programma volgt komende dagen.

Het DorenFest is bedoeld om het hart van Doorwerth te laten kloppen. Daar kunt u allemaal, jong en oud, een bijdrage aan leveren door uw aanwezigheid te tonen. Daarom wordt u van harte uitgenodigd te komen.

En als u zelf nog een bijdrage in welke vorm dan ook wilt leveren, meldt u zich dan bij: Werkgroep DorenFest

06-52010337


Organisatie festival, DorenFest vraagt nog vrijwilligers!

Voor het opbouwen, het toezicht en het afbreken en

schoonmaken van het DorenFest zoekt de organisatie

nog naar vrijwilligers. Ben jij, jong of oud, inwoner van

Doorwerth of Heveadorp, en wil jij iets terug doen

zodat het festival een succes wordt, meld je dan aan bij

Babs Heerschop 06-27024018 of bij

Leo van Loon 06-27062019. Bij voorbaat dank!